Edi Iordănescu e aproape să ajungă la FCSB, însă e greu de crezut că Gigi Becali va accepta ca antrenorul principal să fie lăsat să-și facă meseria.

Andrei Vochin, consilierul FRF, a criticat atitudinea lui Mihai Teja și consideră că toți tehnicienii care acceptă să lucreze cu Becali sunt de fapt „secunzi”.

„Dan Petrescu nu ajunge la Steaua, pentru că el este antrenor principal. În situaţia asta, la Steaua toţi se comportă extraordinar ca nişte antrenori secunzi. Extraordinar! L-am văzut acum pe Teja, a băut atâta apă, că mai e şi limbajul corpului, te uiţi la el, să vezi în momentul în care primeşte întrebarea, hopa, zici că a mâncat peşte de-ăla sărat. Dacă-ţi asumi lucrul acesta, vrei la Steaua, eşti antrenor secund”, a spus Vochin, la Telekom Sport.

Aflat în emisiune, Nicolae Dică s-a simțit vizat: „Cred că e prea gravă treaba asta, că eşti antrenor secund. Din punctul meu de vedere, eu spun că nu e aşa. Eu, de multe ori, aveam discuţii cu patronul despre echipă. A, ok, că apar multe lucruri, asta e altceva, dar sunt multe lucruri care nu sunt adevărate. Telefoane pe bancă mai sunt şi prin alte părţi, nu numai în România”.