Avertisment pentru FCSB după victoria cu FC Botoșani: ”Vor avea probleme”

Partida dintre FCSB și FC Botoșani, meci în cadrul primei etape din play-off-ul Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor, 2-1.

Golurile partidei de pe stadionul “Marin Anastasovici” au fost marcate de Octavian Popescu și Ionuț Panțîru pentru FCSB, respectiv Stefan Askovski pentru FC Botoșani. În urma partidei cu FC Botoșani, bucureștenii au revenit pe prima poziție în clasament.

victorie fcsb

În ciuda revenirii de care a fost capabilă în repriza a doua, Ilie Dumitrescu o avertizează pe FCSB că trebuie să schimbe partitura de abordare a jocurilor din play-off. Fostul internațional trage un semnal de alarmă asupra evoluțiilor echipei finanțate de Gigi Becali și susține că aceasta va avea probleme cu adversarele tari din campionat, unde o scoate în evidență pe Sepsi, care a remizat în deplasare cu Universitatea Craiova.

ilie dumitrescu

“Vor avea probleme cu echipele cu experiență – CFR Cluj, Craiova, Sepsi. Sepsi e o nucă tare, incomodă. Leo Grozavu are și un lot valoros. Dacă Sepsi conduce cu 1-0, e foarte greu s-o mai întorci, apropo de ce s-a întâmplat în seara asta (n.r. duminică seara). Echipa lui Leo Grozavu va fi tot timpul extrem de incomodă în play-off. Ca dovadă, joacă în deplasare la Craiova și scoate punct”a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

ilie dumiterscu

Etapa viitoare, FCSB se deplasează la Clinceni pentru întâlnirea cu Academica ce va avea loc joi, de la ora 20:15.

CITEȘTE ȘI –>> Toni Petrea, îngrijorat după accidentarea lui Olimpiu Moruțan: “Sperăm să nu fie ceva foarte grav!”