Avertisment pentru Dinamo: “FCSB va fi mai motivată în meciul din Cupa României”

Dinamo și FCSB vor juca din nou, săptămâna următoare. Cele două echipe se vor întâlni în Cupa României.

Ion Marin, fost antrenor al lui Dinamo, spune că jucătorii de la FCSB vor fi mai motivați, ca în meciul din campionat, atunci când roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, miercuri seara, în etapa a 20-a a Ligii I.

Normal, ar trebui ca jucătorii și toți oficialii clubului să-și dorească victoria. Nu, sub nicio formă (n.r. despre posibilitatea ca FCSB să introducă rezervele în meciul din Cupă). Ei, dacă vor putea să câștige și campionatul, și Cupa, o vor face. Deci, sub nicio formă nu vor trata jocul din Cupa României cu indiferență, ba dimpotrivă”, a declarat Ion Marin, pentru ProSport.

ion marin

Partida Dinamo – FCSB, din Cupa României, se va juca miercuri, de la ora 20:30.

Ion Marin a vorbit și despre problemele financiare de la clubul din Ștefan cel Mare.

Eu nu mai am speranțe și, de altfel, nu-l mai cred de mult timp pe domnul Cortacero. E o mare rușine, și-a bătut joc de un club mare din România, își bate joc de suporteri, își bate joc de noi, care cât de cât am reprezentat ceva pentru Dinamo, de-alungul timpului.

Da, este posibil (n.r. Dinamo să ajungă la faliment), pentru că, din câte am înțeles, se apropie licențierea. Păi, la licențiere am înțeles că este nevoie de, aproximativ, 1.500.000-1.700.000 de euro. Vă dați seama ce înseamnă lucrul acesta?

dinamo fcsb1

Aseară, cineva îmi spunea că nu au avut mâncare la cantonament, că n-au bani de deplasare la Craiova și așa mai departe. E rușine! Oamenii aceștia, nu știu cu ce gânduri au venit, dar curate nu sunt. Suntem într-o situație foarte proastă, niciodată n-a trecut clubul prin așa ceva”, a mai spus Ion Marin, pentru sursa citată.

Citește și Reacții după eliminarea Simonei Halep de la Gippsland Trophy: “Ekaterina Alexandrova i-a trântit uşa în nas”