Avertisment pentru Dică: “Totul depinde de cele trei etape rămase!”

Înfrângerea din meciul cu Sepsi (2-4) a tulburat rău apele la FCSB. Nicolae Dică e mai aproape ca niciodată să fie demis și primește semnale din toate părțile. 

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a comentat situația în care se află echipa. FCSB e la cinci puncte de CFR Cluj, iar Duckadam spune că, acum, clujenii au devenit favoriți la titlu.

Nu mai suntem favoriți la titlu. Dacă înainte de startul campionatului eram favoriți, mai ales la lotul pe care îl avem, la ora actuală nu mai suntem. Trebuie să fim conștienți de treaba asta. Cred că principala favorită la titlu este CFR, care câștigă în deplasare cu 3-0 și acasă cu 5-0. Noi ne-am chinuit și am pierdut cu unele echipe de pe ultimele locuri, Chiajna, Voluntari, Hermannstadt și Dunărea Călărași.

Totul depinde de cele trei etape rămase. Trebuie să ieșim bine din ele. La o minune nu ne putem aștepta la ora actuală, mai ales la vremea care va fi și la ce terenuri ne așteaptă. Trebuie să încercăm să rămânem aproape, iar în iarnă să ne întărim“, a declarat Duckadam pentru TV Digi Sport.

FCSB mai are de jucat cu  Viitorul, FC Botoșani și CFR Cluj, până la pauza de iarnă.

Spynews.ro