RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Au sperat degeaba! Memoriul celor de la UTA, respins de TAS

Apelul formulat de liderul ligii secunde nu a primit verdict favorabil din partea instanței de la Lausanne.

Bănățenii erau nemulțumiți de faptul că FRF a hotărât înjumătățirea punctelor pentru play-off-ul care ar urma să decidă echipele promovate în prima divizie. Arădenii așteptau o decizie din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv înainte debutului meciurilor din cadrul minicampionatului apărut ca urmare a comprimării sezonului competițional. Gsp.ro susține că oficialii clubului alb-roșu nu au primit și motivarea respingerii apelului formulat.

uta-arad-liga-2

Astfel, play-off-ul eșalonului secund va începe de la situația comunicată de forul de la Casa Fotbalului imediat ce decizia a fost pusă în aplicare la jumătatea lunii mai. Bătrâna Doamnă nu va evolua însă în prima etapă după ce întâlnirea cu Petrolul a fost amânată din cauza că în lotul ploieștenilor au fost descoperite 6 cazuri de coronavirus. UTA are cinci puncte avantaj față de urmăritoarele CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele înaintea reluării sezonului.

CITEȘTE ȘI –>> Alibec a reluat tirul la adresa lui Gigi Becali: “Îi plac fotbaliștii care îi cer voie să facă dragoste”:)

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare