Se încing spiritele în Copou! Au intervenit ”mascații” între Nicolo Napoli și suporteri

Poli Iași va juca cu Chindia Târgoviște, la Buzău, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1, duminică, pe 25 aprilie.

După înfrângerea de acasă cu FC Voluntari, s-a iscat un scandal imens în vestiarul echipei din Copou. Nicolo Napoli a cerut Consiliului Director excluderea din lot a lui Andreias Calcan și Andrei Cristea. 

nicolo napoli ekstra

Această decizie a nemulțumit suporterii Politehnicii care au ieșit în stradă în dimineața zilei de sâmbătă pentru a-i cere socoteală antrenorului italian. Napoli a refuzat dialogul, iar de aici s-au încins spiritele, mai ales și la apariția ”mascaților” la fața locului.

După ce au calmat rapid situația, trupele speciale au escortat pe traseu autocarul cu care moldovenii au făcut deplasarea la Buzău în vederea meciului cu Chindia, au anunțat cei de la gsp.ro.

Napoli

În ceea ce privește situația celor doi jucători, Napoli s-a sucit la conferința de presă premergătoare partidei de duminică. Motivul pentru care antrenorul italian a cerut excluderea lui Calcan a fost că acesta nu a discutat cu el la între patru ochi pe marginea unei jigniri, iar solicitarea de a renunța la Andrei Cristea a venit pe fondul unei reacții nervoase a jucătorului la adresa antrenorului în timpul meciului cu Voluntari.

„Au fost probleme la antrenament. Cristea și Calcan s-au băgat în față. S-a exagerat, au zis că nu-s antrenor bun, că nu fac asta, că nu fac asta. Am mers la Antohi și Melinte, la Consiliul Director, și am zis ori eu ori Cristea și Calcan. S-a decis să rămân eu”, a spus antrenorul Politehnicii.

andrei cristea

Consiliul Director a anunțat că va lua o decizie luni, după ce va asculta și părerea jucătorilor.

CITEȘTE ȘI –>> S-a umplut paharul pentru Nicolo Napoli: “Dacă nu pleacă ei, plec eu!”