RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Au început înscrierile pentru bilete la EURO 2020! Care este procedura

Fanii români care vor să vadă la București meciurile de la Campionatul European din 2020 trebuie să se înscrie mai întâi pe site-ul UEFA. Federația Română de Fotbal a organizat o conferință de presă pentru a explica procedura de achiziționare a biletelor.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul UEFA, începând cu 12 iunie 2019. Până atunci, doritorii își pot deschide contul de utilizator pe site-ul UEFA pentru a-și exprima intențiile. Acest pas este obligatoriu în procedura de achiziție. (LINK)

În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA. În prima fază, care durează până pe 12 iulie 2019, se vor pune în vânzare 1 milion de bilete, restul până la 3 milioane urmând a se comercializa la sfârșitul anului, după ce se cunosc echipele calificate la EURO 2020.

CITEȘTE ȘI -> FOTO VIDEO | UEFA a prezentat mascota EURO 2020. Ce nume are

​Euro 2020 se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie, în 12 orașe europene inclusiv București. Capitala României va găzdui trei partide din grupe şi una din optimile de finală.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare