Atuul lui Gigi Becali în lupta pentru titlu: “Aș vrea să câștige FCSB campionatul”

FCSB

În lupta pentru a redeveni campioană, FCSB are un aliat de nădejde. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani își dorește ca roș-albaștri să devină campioni la vară. 

Moldovenii au ajuns pentru prima oară în play-ff în acest sezon și încearcă să obțină calificarea în cupele europene.

“Acum că ne-am calificat în play-off, mă pregătesc să termin pe locul 3! Nu știu dacă e bine spus coaliție, dar există ceva împotrivă, chiar o răutate contra celor de la FCSB. Asta și pentru că domnul Becali e foarte guraliv!  

Eu aș vrea să câștige FCSB campionatul, dacă eu nu am nicio șansă. Din motive financiare, dar și din afecțiune. Țin la FCSB mai mult ca la alte echipe! Am fost toată viața mea stelist, dar asta nu contează la meciurile directe”, a declarat Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

valeriu iftime2

Dacă în alți ani, FCSB câștiga fără probleme în fața echipei antrenate de Croitoru, în acest sezon FC Botoșani a obținut 4 pucnte din cele trei dueluri cu vicecampionii României.

“Lupt cu toate armele mele pentru a câștiga împotriva oricărei echipe. Împotriva celor de la FCSB nu o să fiu niciodată! E o echipă frumoasă. Contează și că domnul Becali poate cumpără jucători dacă ia campionatul. În disputa directă asta nu contează. Dar aș vrea ca FCSB să ia campionatul”, a mai completat Iftime.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Bumbescu, atac dur la Duckadam: “Trebuie să motiveze cumva banii primiți de la Becali”