Atuul FCSB-ului să ia titlul de campioană: “Anul ăsta sunt favoriţi! Asta cumva se simte”

Alexandru Bourceanu (35 de ani) este convins că FCSB este favorită la câștigarea titlului de campioană sezonul acesta.

Fostul mijlocaș a vorbit în termini laudativi despre forța ofensivă a FCSB-ului.

Sunt într-un sezon bun, au o echipă puternică, care atacă foarte bine, creează foarte multe ocazii şi marchează foarte multe goluri. Cred că anul ăsta sunt favoriţi. Sigur, s-au schimbat foarte multe. E şi venirea lui Toni Petrea, e şi venirea lui Mihai Pintilii ca membru al staff-ului. Mai sunt nişte motive pentru care ei sunt acolo. S-au şi maturizat, au trecut nişte ani peste ei. Sunt omogeni, au jucat 3-4 sezoane împreună şi asta cumva se simte“, a spus Alexandru Bourceanu, pentru Telekom Sport.

FCSB2 2

FCSB a terminat anul pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte. Roș-albaștrii nu au mai câștigat titlul din 2015.

Fost căpitan al FCSB-ului, Bourceanu, vorbit și despre faptul că Gigi Becali (62 de ani) nu-şi mai critică echipa în direct la TV.

Eu nu aş folosi ‘pe silent’. Bine, tu poţi să îl foloseşti. Eu nu o să folosesc termenul ăsta, dar cred că e benefic pentru echipă faptul că nu sunt supuşi şi presiunii din media. În momentul în care nea Gigi vorbea la televizor, jucătorii simţeau o presiune în plus. Motivele pentru care un jucător reuşeşte sau nu sunt extrem de complexe. Până la urmă, Gigi Becali e patronul echipei şi, până la urmă, poate să spună ce vrea atâta timp cât îşi plăteşte jucătorii. Au cele mai bune condiţii“, a mai spus Bourceanu, pentru sursa citată.

1 bourceanu 2

Alexandru Bourceanu a evoluat la FCSB în perioadele 2011-2015 și 2016-2017.

Citește și S-a aflat de unde a venit oferta de 12 milioane de euro pentru Dennis Man: “Patronul trebuie să se gândească bine”