RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atletico Madrid, afectată de coronavirus! Jucătorii acceptă diminuarea salariilor cu 70 la sută!

Jucătorii echipei Atletico Madrid au acceptat diminuarea salariilor cu 70 la sută, pe durata opririi activităţii sportive din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat, joi, clubul din capitala Spaniei.

Atletico Madrid a comunicat, pe site-ul oficial, prima echipă și membrii Comitetului de conducere al clubului vor contribui în mod egal la sumele necesare pentru susținerea salariului a 430 de angajați.

„Încă de la început, obiectivul clubului a fost studierea de posibile măsuri pentru a face față acestei situații delicate și de a reduce cât mai mult efectul asupra salariilor angajaților săi. Acordul încheiat cu prima echipă va permite, de asemenea, să susțină salariul a 430 de angajați, un complement din care sunt excluși doar jucătorii și tehnicienii din echipele profesionale. Pentru a face acest lucru, prima echipă va contribui cu jumătate din suma necesară, iar membrii Comitetului de conducere al clubului, format din CEO și directorii diferitelor zone, cealaltă jumătate.”, au transmit oficialii clubului pe site-ul propriu.

Madrilenii au și al doilea scenariu în plan dacă situația se agravează. Jucătorii de la prima echipă și cei din staff și conducere să achite 50 la sută din salariile celorlalți angajați „obișnuiți” ai clubului.

CITEȘTE ȘI: Real Madrid, în doliu după o nouă veste tragică! “Ne amintim de unul dintre marii apărători din istoria clubului nostru.”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare