RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atitudinea FCSB vizavi de cantonamentul din Turcia, taxată de un fost oficial al clubului! ,,Au greşit grav”

FCSB este singura echipă din România care a mers în cantonament, în Turcia, pentru a se pregăti de returul sezonului din Liga 1. 

Aceştia s-au întors ieri din cantonament, din Turcia, ţaără care este pe lista galbenă în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus. Necarantinarea FCSB-ului, care a primit undă verde din partea DSP Bucureşti, pentru a se pregăti în Antalya, a produs o mulţime de reacţii în fotbalul românesc.

Helmut Duckadam, fostul preşedinte de imagine al FCSB-ului, spune că legile din România lasă loc de interpretări şi de aceea s-au iscat atâtea discuţii în jurul cantonamentului făcut de FCSB în Antalya.

În schimb, fostul oficial a taxat atitudinea avută de FCSB în această situaţie. Acesta este de părere că cei de la FCSB au trata cu aroganţă subiectul care a stârnit o mulţime de controverse în forbalul românesc.

,,Toate pleacă de la lege. Una spune Ministerul Tineretului și Sportului, alta spune Ministerul Sănătății și, până la urmă, hotărăsc DSP-urile. Au fost echipe care au pierdut puncte importante, pentru că DSP hotărăște în fiecare județ altfel. Nu e o lege unitară . Cei de la FCSB au greșit grav pentru că au răspuns arogant la tot ce s-a spus. Ei, dacă-și vedeau de treabă, acest subiect nu mai lua amploare. Echipa de canotaj e de două luni în Italia și va mai sta încă o lună. Și nu e la competiție, e la pregătire. Dacă ei stau 3 luni la pregătire și vin în România, se pregătesc pentru JO, stau două săptămâni în carantină? Pierd toată pregătirea, nu e corect.

Situația asta se rezolva foarte simplu și le dau o idee. Dacă te întorci dintr-o zonă galbenă, fă în aeroport test rapid și ai scăpat. Cei care sunt pozitivi, direct în carantină. De ce să nu se poată? Dacă facem la o săptămână testele și jucăm? Astra e mai în pericol azi să se infecteze că joacă cu FCSB sau Botoșaniul că a jucat cu FC Argeș? FC Argeș a făcut pregătirea la Mogoșoaia, unde era carantină. Era în carantină Mogoșoaia! Nu ieșea nimeni. D-aia spun, trebuie să se stabilească clar niște lucruri”, a declarat Helmut Duckadam pentru Digisport.

FCSB a revenit pe 13 ianuarie din Turcia, pentru a disputa primul meci din returul sezonului de Liga, împotriva celor de la Astra Giurgiu.

astra-fcsb

Citeşte şi Universitatea Craiova a perfectat primul transfer din 2021! Jucătorul a semnat pe patru sezoane

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare