Dinamo va juca luni cu Universitatea Craiova la Severin, iar Dusan Uhrin a prefațat întâlnirea cu oltenii.

În tur, formația din Bănie s-a impus la București, scor 2-0, iar ”câinii” vor să își ia revanșa.

Dinamo e neînvinsă în ultimele 6 meciuri (toate competițiile), iar Dusan Uhrin speră ca elevii săi să rămână cu picioarele pe pământ și să trateze cu seriozitate derby-ul cu Universitatea Craiova.

Tehnicianul clubului din Ștefan cel Mare este de părere că pe jucători nu trebuie să îi intereseze problemele de la club. 

”Universitatea Craiova este o echipă foarte bună, va fi greu meciul şi sper că toată lumea să fie pregătită. Nu e o idee bună că jucăm la Severin, pentru că la Craiova stadionul este foarte frumos şi din acest motiv nu este bine pentru niciuna dintre echipe.

Toţi jucătorii pot juca cu Craiova, chiar dacă după ultimele două meciuri am avut unele probleme. Atmosfera la echipă este bună, sper ca jucătorii să nu se relaxeze prea mult după această serie bună şi să se concentreze.

Nu ştiu câţi fani ai Universităţii Craiovei vor veni la Severin. Am văzut multe meciuri ale Craiovei şi cred că jucătorii mei nu ar trebui să fie interesaţi de alte probleme, ei trebuie să joace fotbal” a declarat Dusan Uhrin.

Citește și EXCLUSIV | Viitorii investitori de la Dinamo, avertizați: ”Trebuie să suporți înjurăturile și revolta suporterilor!”