Atacul neașteptat la adresa președintelui UEFA: “Lăcomie multă”. De unde vin acuzele

ceferin-uefa

De când a început pandemia de coronavirus, tot mai multe voci au acuzat disputat unor partide de fotbal în ciuda amenințării globale. Iar direcția a fost una clară. 

Surprizător este că președintele forului european este criticat chiar de-ai lui. Recent, prim-ministrul Sloveniei, Janez Jansa, a lansat un atac la adresa compatriotului său din vârful UEFA.

Čeferin a permis un meci ca Atalanta – Valencia. Și au mai fost și alte jocuri.Nu au fost amânate din cauza lăcomiei lor pentru bani. Uitați-vă ce s-a întâmplat în Italia și Spania! Virusul a pornit atunci și s-a răspândit în toată Europa din cauza unui singur meci. Nici noi, în Slovenia, nu am scăpat”, a declarat premierul sloven despre șeful de la Nyon.

Unii medici au susținut că din cauza unor meciuri jucate în Champions League, pandemia s-a răspândit în țările importante de pe continent.

“A fost un gest iresponsabil, criminal chiar din partea lui și a UEFA. Cum el este președintele, el e responsabil pentru aceste lucruri. El e vinovatul. Organizația Mondială a Sănătății declarase deja pandemie înainte ca unele partide să aibă loc. Acum, zeci de mii de oameni au murit. Și vor urma mulți alții” a mai spus Jansa.

CITEȘTE ȘI –>> Rednic îl demască pe Negoiță! “Spune și cât ai câștigat la Dinamo! Ce patron ești?”

Spynews.ro