RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atacul care a adus ultimul titlu la FCSB, reunit la o echipă din Liga 1!

După ce a dat lovitura cu FCSB, FC Voluntari pregăteşte o surpriză şi pe piaţa transferurilor. La echipa manageriată de Ioan Andone ar putea ajunge trei fotbalişti care au adus ultimul titlu la FCSB în urmă cu cinci ani.

Adi Popa se antrenează deja cu echipa lui Mihai Teja şi a promis că va semna dacă nu îşi va găsi rapid un angajament în străinătate. Andone a dezvăluit că i-a făcut deja o ofertă lui George Ţucudean, iar pe lista echipei de la marginea Bucureştiului se află şi Raul Rusescu.

„Adi Popa se antrenează cu noi, dar vrea un transfer în străinătate, în Golf. Are discuții, vom vedea. Am discutat cu Tucudean, dar încă nu a luat o decizie. Poate juca la nivel mai mare. Dacă va fi sigur că e sănătos, e unul dintre cei mai buni atacanți din țară. De Rusescu n-am discutat încă, poate fi o variantă! Vedem…”, a spus Ioan Andone, după meciul cu FCSB.

Raul Rusescu este liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu turcii de la Giresunspor.

Adi Popa, Rusescu şi Ţucudean au fost ultima oară coechipieri la FCSB în sezonul 2014-2015, încheiat cu eventul reuşit sub comanda lui Costel Gâlcă.

CITEŞTE ŞI: Adi Petre, uitat pe banca de rezerve! Toni Petrea: “De ce întrebaţi de un singur jucător?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare