RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atac la selecţia naţionalei! ,,S-au perindat mulţi jucători no name! Voiajori le spuneam eu”

Un om important din fotbalul românesc explică motivul pentru care naţionala României nu a mai avut succes în ultimii ani.

Giovanni Becali ştie de ce nu a mai ajuns România la turneele finale din ultimii ani. Impresarul spune că selecţia a fost marea problemă în tot acest timp, iar jucătorii veniţi la lot nu spuneau mare lucru.

Becali îi denumeşte pe aceşti fotbalişti voiajori, pentru că în trecut transfera astfel de fotbalişti în afară, dar revveneau imediat în ţară, pentru că nu aveau o valoare foarte ridicată şi nu putea să se impună la echipele de club.

,,S-au perindat mulți jucători pe la echipa națională, vreo 150-200 în ultimii ani și, să mă ierte, mulți erau no name. De ăștia cum vindeam eu uneori, le spuneam voiajori pentru că porumbeii revin repede acasă.

Aici trebuia format un schelet pe baza naționalei de tineret, cea care ne-a dat din nou scânteia după Europeanul din Italia, ăsta era viitorul. Îl mai păstram pe Tătărușanu, pe Chiricheș, acolo era Nedelcearu. Apoi Cicâldău, Ianis, Răzvan Marin, Dennis Man trebuiau să joace meci de meci și ne reveneam acum”, a mai spus impresarul pentru Digisport.

Chiar dacă naţionala nu va participa la EURO 2020, România tot va găzdui partide de la turneul final. Trei partide din grupe şi una din optimi sunt programate să se joace la vară pe Naţional Arena.

Citeşte şi Dinamo, înţepată după 1-1 cu Astra! ,,A transferat de la City şi Villareal şi n-a dat un şut pe poartă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare