Atac la fostul finanțator al Petrolului: “Aveam de luat peste 50.000 de euro!”

Fost jucător la vechiul Petrolul, în sezonul falimentului, Dacian Varga a declarat că mai avea de încasat 50.000 de euro de la echipa ploieșteană. 

Dacian Varga plânge după banii de la Petrolul, însă este singurul jucător exclus din lot de trei antrenori diferiți pe parcursul unui singur sezon.

“Am fost la Petrolul și au uitat să ne dea banii. Aveam de luat peste 50.000 de euro. A intrat în faliment. Ce să mai iau, scaunele stadionului? Nu i-am dat nici în judecată, nu am mai încercat. Am trăit prea multe în trecut.

Mai aveam de luat 100.000 de euro și de la Sportul, nu am fost tocmai cel mai norocos fotbalist. Asta este, poate am câștigat în altă parte”, a declarat Varga la GSP Live.

Varga a fost fotbalist problemă la Petrolul. Trei antrenori l-au exclus din lot într-un singur sezon: Eusebiu Tudor, Constantin Schumacher și Jerry Gane.

De-a lungul carierei Varga a evoluat pentru Sportul Studențesc, Unirea Urziceni, FC Kuban Krasnodar, FC Vaslui, CS U Craiova, ASA Târgu Mureș și Petrolul Ploiești.

Echipa ploieșteană patronată atunci de Dan Capră a declarat falimentul în anul 2016. Imediat, suporterii Petrolului au reînființat echipa și au înscris-o în Liga a IV-a.

Petrolul a promovat consecutiv până în liga secundă și are șanse mari să revină în Liga I.