Amenințări de la Iași înaintea partidei FCSB – Poli! Antrenorul Flavius Stoican promite spectacol și amenință vicecampioana: „Putem încurca pe oricine!”

Poli Iași are două puncte în două etape și vrea să rămână neînvinsă și după etapa a treia! Partida cu FCSB se dispută duminică, de la ora 21.00.

În partida cu FCSB mă aștept la un joc spectaculos. Am văzut în Liga Europa un joc frumos al FCSB, care are jucători valoroși, peste media campionatului. Cred că noi avem maturitatea și puterea să putem încurca orice echipă din Liga I. Trebuie să fim atenți și să demonstrăm că ne putem bate cu forțele României. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, chiar dacă ei pleacă favoriți. O să facem un joc spectaculos, vom pune presiune pe adversar. Spun asta pentru că știu ce jucători antrenez, ce valoare au și sunt convins că nu suntem cu nimic mai prejos decât FCSB“, a declarat Flavius Stoican, potrivit realitateadeiasi.ro.

CITEȘTE și BREAKING NEWS | FRF a impus o nouă regulă pentru echipele din Liga 1

FCSB are doar un punct, după 3-3 în derby, cu Dinamo, etapa trecută. În runda inaugurală, echipa antrenată de Nicolae Dică a pierdut la Giurgiu, Astra, 0-1.