Atac dur asupra unui transfer făcut de Dinamo: ”Zici că este un jucător de la Liga 6”

Dinamo trece prin momente dificile după înfrângerea din manșa tur a semifinalelor Cupei României cu Astra, scor 0-1.

Înainte de startul play-out-ului din Liga 1, Gigi Mulțescu a demisionat de pe banca ”alb-roșilor”, iar în locul său a venit Dusan Uhrin. Antrenorul ceh o preia pe formația bucureșteană de pe locul 14, cu doar 27 puncte strânse.

Mario Nicolae Dinamo

Pentru situația în care Dinamo a ajuns să se lupte pentru evitarea retrogradării sunt și o parte dintre transferurile făcute de managerul general al grupării din Ștefan cel Mare, Mario Niculae. Fostul oficial al lui Dinamo, Florin Prunea, l-a atacat vehement pe atacantul Joseph Akpala (34 ani), jucător adus de Mario Niculae pentru a întări ofensiva ”câinilor”.

„Eu am spus de la început că este o greșeală aducerea lui (n.r. Marius Nicolae) la Dinamo. Jucătorii pe care i-a adus nu au adus un plus. Din contră, vedem că sunt greșeli foarte mari, jucători care nu au jucat de foarte mult timp. L-am văzut pe Akpala, eu cred că ar fi trebuit să se facă un control medical mai amănunțit, că Doamne ferește să nu se întâmple ceva pe teren cu el, l-am văzut și cum șchiopăta, de abia alerga. Ziceai că este un jucător de la Liga 6 și l-am pus să joace la Liga 1”, a declarat Florin Prunea, conform ProSport.

Joseph Akpala Dinamo

Primul meci al alb-roșilor cu Uhrin Jr. pe banca tehnică va avea loc vineri, pe terenul Astrei, în prima etapă din play-out.

CITEȘTE ȘI –>> Pe cine a surprins întoarcea lui Uhrin la Dinamo: ”Este o surpriză, nu credeam că o să revină”