RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atac devastator la clasa politică românească! Sportivii români ies la atac: ”Ăia care pleacă în Germania de ce nu stau în casă?”

Aproape 2.000 de persoane din Transilvania şi Moldova s-au înghesuit vineri în parcarea din faţa Aeroportului Internaţional „Avram Iancu„ Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania.

Imaginile de la aeroportul din Cluj au stârnit indignarea multor persoane, printre care și oameni din domeniul sportiv precum Daniel Ghiță, luptător K1, sau Marin Barbu, fost antrenor în Liga 1.

„Băi oameni buni, ce legi avem în ţara asta? Eu nu pot ieşi din casă, dar ăia care pleacă în Germania de ce nu stau în casă? Să vină 13 avioane chartere şi tu, preşedinte sau prim ministru, te faci că nu ştii? CJ Cluj nu știe nimic! Cum are tupeu Iohannis să le spună oamenilor „Staţi în casă! Faceţi sărbătorile în casă„. Bă, ţie chiar nu îţi este ruşine? Vor să demită managerul aeroportului…Guvernul meu, sunteţi de circ!”, a postat Marin Barbu pe rețelele sociale.

marin barbu

Și Daniel Ghiță, luptător K1, a avut ceva de spus în privința episodului de la Cluj.

„Românii, care trebuie să plece in Germania și Italia, ca mână de lucru ieftină, au voie sa plece? Nu se mai răspândește COVID-19? Românii sunt ținuti în case, amenzi și teroare, și restul au voie? Dă Ordonanța Nr 8, 9, 10, 11, 12, dar nu dă Ordonanța de Urgență de a opri defrișarea pădurilor din România! Nu, pădurile trebuiesc defrișate, nu sunt importante, că doar noi suntem obligați să stam în case, să nu vedem jaful pădurilor…Când are Germania nevoie de forță de muncă, ascultăm ce ordonă stăpânii…
Nu suntem proști: VĂ VEDEM! În curând ne unim și o sa vă arătăm, că NOI NU SUNTEM SCLAVII Europei de Vest!
Când dați Ordonanța de Urgență să stopați defrișările padurilor din România și interzicea exportului de lemn brut? Când? Din 2015 cerem acest lucru!”, a răbufnit Daniel Ghiță pe pagina sa de facebook.

Până duminică, 12 aprilie, în România s-au înregistrat 6.300 de cazuri de infectare cu Covid-19, dintre care 306 pacienți și-au pierdut viața, iar 852 s-au vindecat.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Giovanni Becali știe ce se va întâmpla cu Dinamo! Ce zice despre o posibilă implicare

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare