EXCLUSIV | Atac brutal la Ionuț Lupescu: ”A fost parte a lucrăturilor mizere de la FRF”

ionut lupescu

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Ionuț Lupescu. Fostul finanțator al Vasluiului îl acuză pe fostul director general al Federației Române de Fotbal că a fost protagonistul unor evenimente mai puțin dorite în fotbal.

Porumboiu a lăsat de înțeles că Lupescu a făcut jocurile unor echipe din fotbalul românesc.

”Nu trebuie să ascundem gunoiul sub preș. Și Ionuț Lupescu a făcut parte din lucrăturile care s-au făcut… și din lucrurile mizere care se făceau la momentul acela când lucra în Federația Română de Fotbal.

Îmi amintesc și un meci al cărui rezultat nu mai pot să-l întorc în care a fost implicat…”, a spus Adrian Porumboiu la realitateasportiva.net.

Cel mai probabil, Porumboiu face referire la meciul cu Astra din 2010, când l-a acuzat pe Ionuţ Lupescu, pe atunci director general al FRF, că l-a chemat pe arbitrul Kovacs la el acasă pentru a-i da indicații.

burleanu, lupescu

După ce a plecat din funcția de director general al FRF, Lupescu a ocupat postul de șef al Comisiei Tehnice a UEFA din 2012 până în 2018. A demisionat din această funcție pentru a candida la președinția Federației Române de Fotbal, în aprilie 2018, fiind învins de Răzvan Burleanu, actualul președinte FRF.

Citește și • EXCLUSIV | Adrian Porumboiu a vorbit deschis despre o posibilă investiție la Dinamo