ASU Poli Timişoara, patru înfrângeri pe linie în playoff! Csikszereda s-a impus în Banat

ASU Poli Timişoara a ajuns la patru înfrângeri consecutive în playoff-ul pentru promovarea din Liga 2. Csikszereda s-a impus cu 1-0 pe Stadionul Dan Păltinişanu.

Cu un singur punct obţinut în primele cinci runde din playoff, ASU Poli şi-a luat adio de la locurile care asigură promovarea directă.

DanAlexa1

Timişorenii au fost învinşi pe propriul teren de Csikszereda. Echipa din Miercurea Ciuc a început mai bine meciul şi a marcat în minutul 14. Schieb a înscris împotriva fostei echipe, care şi-a luat gândul de la promovarea directă. Bănăţenii au avut şansa să revină în meci, dar Romario Rus a ratat la cea mai clară ocazie a gazdelor. S-a terminat 1 la 0 pentru Csikszereda, care a obţinut prima victorie în playoff.

Dan Alexa îşi anunţase demisia după etapa trecută, însă a fost menţinut în funcţie cu gândul că echipa se va redresa. După 0-1 cu Csikszereda, ASU Poli a rămas ultima în clasamentul din playoff.

“O singură dată au intrat în careu şi ăla a fost gol. Ne-a lipsit luciditatea în faţa porţii” – a declarat Alexa la final.

CITEŞTE ŞI: Dan Alexa, reconfirmat în funcția de antrenor al lui ASU Poli Timișoara! Anunțul bănățenilor