Astra se apără după informațiile apărute în presă cu privire la Ioan Niculae și Ana Maria Prodan.

Săptămâna acesta, în presa din țara noastră a apărut informația potrivit căreia patronul clubului din Giurgiu a fost nevoit să se împrumute 300.000 de euro de la impresara Anamaria Prodan.

Formația din Liga 1 a postat un comunicat de presă în care neagă vehement informațiile apărute. Astra a explicat că Anamaria Prodan a virat în conturile clubului doar 50.000 de euro, sumă pentru transferul lui Tamaș.

”Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la relația impresarei Ana Maria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări:
– singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 euro, sumă care a avut o destinație precisă, în urma discuțiilor comune, pentru rezolvarea situației lui Gabi Tamaș, suma regăsindu-se în actele perfectate.
– nu există niciun fel de alte sume de bani în discuție, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real.
– presiunile exercitate prin intermediul mas-media nu fac altceva decât să ducă situația într-o zonă de polemică, pe care clubul Astra a încercat să o evite și când antrenorul Dan Alexa a demisionat și când mandatul său a fost „perturbat fizic” se arată pe site-ul formației din Giurgiu.

Citește și Astra a găsit un nou antrenor! Cine îi va lua locul lui Alexa