Astra, şanse minime de a mai prinde un loc de play-off! Doar remiză în meciul cu Gaz Metan

Meciul din etapa a 29-a a Ligii 1, dintre Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu, s-a terminat la final cu scorul de 0-0.

Partida de la Mediaş, dintre Gaz Metan şi Astra, a fost dominată în cea mai mare parte de gazde, oaspeţii necontând practic în prima repriză a jocului. În repriza a doua Astra a încercat să marcheze, însă formaţiei lui Eugen Neagoe nu i-a ieşit mai nimic.

astra sibiu

Echipa mai periculoasă în prima repriză a fost cea a celor de la Gaz Metan Mediaş, care a ratat nu mai puţin de trei ocazii.

Velisar şi-a încercat primul norocul în minutul 11, mingea trecând peste poarta lui Lazar. Al doilea a fost Ze Manuel, al cărui şut din minutul 34 a fost respins de portarul Astrei în bară.

Vlad Morar a tars puternic din afara careului, în minutul 39, dar David Lazar a fost la post şi a reţinut mingea, Prima repriză s-a terminat 0-0.

vlad morar 1

Repriza a doua a început din nou cu Gaz Metan în atac, iar Ionuţ Larie are prima ocazie în minutul 61, când reia cu capul o minge de pe partea stângă, dar care este reţinută de David Lazar.

Replica Astrei a venit în minutul 64, când Mihai Răduţ a reluat mingea cu capul la o centrare, însă Gabriel Moura a respins fantastic de pe linia porţii.

Arbitrul pune capăt partidei de la Mediaş, iar şansele Astrei de a mai prinde un loc în Play-off sunt limitate în acest moment.

Gaz Metan Astra 2

În urma rezultatului din această seară, Gaz Metan Mediaş se situează pe locul 13 în Liga 1, cu 30 de puncte acumulate în 29 de partide disputate în campionat.

De cealaltă parte, Astra Giurgiu se clasează pe poziţia a 7-a în Liga 1, în urma celor 29 de meciuri jucate până acum.

AstraGiurgiu

Citeşte şi NEWS ALERT | Astra – Dinamo și CSU Craiova – Viitorul Pandurii Tg. Jiu în semifinalele Cupei României