Astra i-a stabilit prețul lui Budescu: “Eu nu cred că este un club în România care să plătească clauza”

Investitorii spanioli sunt puși pe fapte mari, de aceea pregătesc o campanie de achiziții pe măsură. Constantin Budescu este unul dintre jucătorii pe care oficialii câinilor au pus ochii, dar prețul cerut de Astra este unul piperat.

Constantin Budescu se află în capul listei de transferuri a conducerii iberice, dar suma de transfer cerută de Ioan Niculae se ridică aproape la aproape 1 milioane de euro.

Rămâne de vazut cum se vor încheia negocierele, având în vedere că în presă s-a vehiculat că noul patron al “câinilor” ar asigura un buget de doar 3,5 milioane de euro pentru sezonul următor.

budescu

Chiar dacă are probleme financiare, iar jucătorii nu și-au mai primit salariile de aproape 4 luni, Astra ține la bani.

“Vă puteți interesa și o să vedeți că nici un jucător nu a plecat de la Astra, în anii aceștia, fără să fi fost plătit. A luat banii cu întârziere, dar i-a luat pe toți. Să spunem adevărul: el nu poate pleca liber de contract, are o clauză de reziliere.

Dacă cineva o va plăti, atunci nu mai depinde de clubul Astra, el e liber să își aleagă destinația. Eu nu cred că este un club în România care să plătească clauza lui Budescu. Sunt clauze confidențiale și nu ar fi corect să le spunem”, a spus Dani Coman, la reunirea Astrei.”, a declarat președintele Dani Coman.

dani-coman

Cotat la 2,4 milioane de euro, Constantin Budescu a evoluat în 19 partide pentru Astra sezonul trecut și a înscris 6 goluri.

CITEȘTE ȘI Declarația zilei vine din Liga 1! ”Pique pleacă de la Barcelona? Îl așteptăm aici!”