RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Astra are antrenor! „Suntem aproape să semnăm!”

Cooptat recent în conducerea clubului Astra Giurgiu, Bogdan Mara a făcut un anunţ important pentru echipă. Noul antrenor va semna în curând cu clubul patronului Ioan Niculae.

Bogdan Mara anunţă că Edi Iordănescu va fi noul principal al Astrei, după discuţii care durează de mai bine de două săptămâni.

„Suntem aproape să semnăm cu Edi. El se va alătura lotului nostru în scurt timp. El a avut anumite probleme personale în ultima perioadă pe care le-am înţeles, aşa că ne-am pus de acord să şi le rezolve şi apoi să vină la echipă. Între timp şi-a trimis staff-ul care ne ajută foarte mult în ultima perioadă.

Sperăm ca în următoarele zile Edi să vină la echipă şi să fie zi de zi lângă jucători. Iar ăsta ar fi un lucru important pentru noi”, a afirmat Mara la canalul de YouTube Prosport.

Mara spune că numirea lui Iordănescu l-a convins şi pe el să se alăture clubului din Giurgiu. Fostul internaţional a ocupat ultima oară funcţia de director sportiv la CFR Cluj.

„E un lucru extrem de important revenirea lui Edi la Astra. Eu şi Edi am ales să formăm o echipă aici alături de Dani Coman şi să readucem Astra în primele echipe din ţară. Eu m-am alăturat acestui proiect datorită faptului că ştiam că Edi va veni la Astra”, a adăugat Mara.

Astra a renunţat la serviciile lui Bogdan Andone, antrenor care terminase pe podium în clasamentul Ligii 1 în sezonul trecut.

În vârstă de 42 de ani, Edi Iordănescu a antrenat ultima oară Gaz Metan Mediaş, grupare de care s-a despărţit la 1 iunie. Pentru el ar fi al doilea mandat la Astra după ce a condus formaţia giurgiuveană între iunie 2017 şi aprilie 2018.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare