Astra a pierdut procesul cu Al Shabab. Cât trebuie să plătească giurgiuvenii, că l-au transferat pe Budescu

Problemele se țin scai de Astra. După ce că giurgiuvenii sunt ultimii în clasamentul Ligii I, iar conducerea clubului a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, Astra a pierdut un proces cu fosta echipă a lui Constantin Budescu, Al Shabab.

Gruparea din Riad l-a achiziționat pe Budescu de la FCSB, în schimbul sumei de 2.5 milioane de euro, în 2018. Mijlocaşul şi-a reziliat unilateral contractul cu Al Shabab şi a semnat cu clubul finanțat de Ioan Niculae.

constantin budescu astra

Conducerea clubului a aflat hotărârea luată de FIFA, iar aceasta este împotriva clubului din România la care a ajuns Constantin Budescu. Fotbalistul a fugit din cantonamentul din Germania, sezonul trecut, şi şi-a încheiat unilateral contractul.

FIFA a decis că Astra trebuie să plătească 723.000 de dolari către Al Shabab. Astra are 45 de zile la dispoziţie pentru a face plata“, ase arată în comunicatul postat de Al Shabab, pe Twitter.

 

Citește și – Cosmin Contra recunoaște situația dezastruoasă de la Dinamo: “Salarii restante de patru luni. Există tensiuni”