Astra a jucat contra lui Ioan Niculae! Promisiunile neonorate au decis derby-ul!

Astra a pierdut cu scorul de 2-0 la Cluj. La finalul meciului, antrenorul Bogdan Andone a dezvăluit că jucătorii au fost supărați din cauza promisiunilor neonorate de conducere. 

La Astra sunt restanțe financiare mari, iar patronul Ioan Niculae nu și-a respectat promisiunea și nu a virat banii săptămâna trecută.

Situația a provocat o stare de nemulțumire și nervozitate. Șase jucători au luat cartonașe galbene la Cluj și sunt indisponibili pentru ultimul meci, cu Academica Clinceni. Inclusiv Budescu, cel care a fost eliminat în minutul 83.

Nu am fost nici fizic nici mental în meci din diferite motive pe care nu vreau să le dezvolt.

Am încercat să jucăm mai sus, în repria a doua am avut o posesie superioară. Trecem peste, avem meci în patru zile și avem nevoie de puncte pentru playoff.

Nu vreau să intru în detalii, au fost niște promisiuni pentru săptămțna trecută. Băieții au tot discutat de probleme, ne-am antrenat, nu ne-am antrenat,  n-a fost concentrare, n-am fost focusați și asta s-a văzut.

E păcat că nu stuntem ajutați. Acum nu mai depinde de mine, de staff, din moment ce jucătorii sunt nemulțumiți. Dacă au alte probleme, nu prea putem face nimic. Orice le-am zice, nu sunt focusați la tot ce le transmitem noi.

Cam toți jucătorii au luat galbene pe acte de nervozitate. Schimbările au fost forțate, erau la limită încă trei jucători și nu mai aveam cu cine să jucăm etapa viitoare“, a spus antrenorul Astrei.

CITEȘTE și VIDEO | CFR Cluj revine pe primul loc. Culio, gol la ultimul meci. Budescu a fost eliminat!