Așteptat la Dinamo, Cristi Borcea nici nu vrea să audă de așa ceva: “Aceasta este echipa mea, nu-mi mai trebuie fotbal!”

Ajuns la 51 de ani, fostul patron al formației din Ștefan cel Mare a decis să renunțe la fenomenul care i-a adus atâtea trăiri în decursul a mai multor ani, iar acum se dedică în mod special familiei sale!

Așteptat de toată suflarea dinamovistă să rezolve problemele actuale ale clubului, Cristi Borcea a declarat în nenumărate rânduri că nu este tentat de o revenire în fotbal și vrea să ducă o viață liniștită de acum înainte.

Afaceristul a declarat recent că este foarte liniștit în acest moment, nu duce lipsă de nimic, iar fotbalul nu reprezintă o tentație în acest moment. Borcea se simte foarte bine alături de soția sa, Valentina Pelinel, femeie cu care are trei copii, și a mărturisit că aceasta este “echipa” sa în momentul de față și asta este tot ce contează.

borcea e1609010943851

„La mulți ani, buburuzele mele! Este o zi specială pentru noi, ne dorim sănătate și împliniri. Aceasta este echipa mea. Nu-mi mai trebuie fotbal, eu sunt dedicat fetelor mele, soției, copiilor, aceasta este echipa mea. Duc o viață perfectă astfel, am o familie mare și minunată, nu mai am nevoie de altceva!, a declarat Cristi Borcea, potrivit GSP.

Cristi Borcea are în acest moment nu mai puțin de 9 copii cu 4 femei diferite. Mihaela Borcea, Alina Vidican, Simona Dana Voiculescu și Valentina Pelinel sunt femeile cu care omul de afaceri a avut căsnicii sau relații de-a lungul anilor și cu care a reușit să le dea viață noilor moștenitori.

Citește și Detalii despre situația de la Dinamo: „Sunt încă principalul creditor, iar Borcea e și el în aceeași situație”