Așteptări înșelate! Transferuri LOW-COST pentru Dinamo: ”Nu vă aşteptaţi la mutări spectaculoase”

Noua campanie de achiziții de la Dinamo din acest sezon se anunță a fi una low-cost. Conform directorului general al ”câinilor roșii”, Ionel Dănciulescu, în noul sezon nu vor fi transferate ”nume grele”, bugetul roș-albilor fiind redus la maximum.

Ştim ce avem de făcut. Lumea nu trebuie să se aştepte, eu ştiu, la lucruri măreţe. Nu promitem, eu ştiu, ceea ce nu putem să facem. Dar atât timp cât este Florin acolo, cu mine, vom încerca să scoatem maximum din tot ceea ce poate să ofere echipa din sezonul viitor. Şi, cu siguranţă, o să vedeţi că această echipă se va bate pentru fiecare punct, pentru fiecare metru câştigat pe teren şi pentru obiectivele pe care le avem. În primă fază, sperăm să intrăm în play-off.

Nu vă aşteptaţi la mutări spectaculoase. Trebuie să ne încadrăm într-un anumit buget. Unul sau doi jucatori vor mai veni după această mutare (n.r. – după ce Katsikas şi-a prelungit contractul). Probabil mai avem nevoie de unul-două posturi pe care trebuie să le acoperim.

danciulescu

Atacant avem, avem soluţii. A venit Axente la cererea expresă a lui Florin. De fapt, orice jucător care vine la echipă este la cererea expresă a lui Florin, ceea ce îşi doreşte el cu adevărat să facă sezonul următor. Şi noi avem mare încredere în el. A schimbat în bine faţa echipei şi sperăm să o facă şi sezonul care vine”, a spus Ionel Dănciulescu, la Telekom Sport.

Despre situaţia plecărilor din lotul lui Florin Bratu

“Sunt cei care au terminat contractele după acest sezon şi nu ştiu, vom vedea. Aici, Florin este cel care va decide până la urmă cine va pleca şi cine va rămâne dintre, eu ştiu, jucătorii tineri talentaţi. Pentru că ne gândim şi la faptul că, decât să stea în lot şi să nu joace, cred că ar fi mult mai indicat să fie împrumutaţi la o echipă de primă liga sau, în orice caz, la o echipă de liga a doua şi să aibă meciuri în picioare”, a concluzionat Dănciulescu.

Bratu