România a egalat de două ori la Belgrad și a scos un 2-2 muncit în fața Serbiei. Selecționerul Cosmin Contra a remarcat evoluția tricolorilor în repriza secundă. 

Anttrenorul naționalei României a declarat că tricolorii s-au ridicat la înălțimea adversarilor sârbi și merită să fie felicitați. La capitolul nemulțumiri, Contra trece meciul cu Muntenegru, dar și golurile încasate cu ușurință de la sârbi.

„Sunt mulțumit și fericit. Cu puțină șansă puteam să ne întoarcem cu trei puncte. Vreau să felicit jucătorii, mai ales pentru a doua repriză, pentru modul în care au ieșit de la vestiare. Am demonstrat că suntem o echipă în ascensiune. Jucăm fotbal când vrem să jucăm fotbal. Am jucat împotriva unui adversar puternic și ne-am ridicat la nivelul lor. Am dovedit că avem caracter.  Mi-aş fi dorit să avem 4 puncte după primele 2 meciuri. Din păcate, a fost o lecție jocul cu Muntenegru. Nu am știut să jucăm contra unei echipe care refuză jocul.

A fost importantă atitudinea și că am revenit de la 0-1 și 1-2. Băieții vor să câștige fiecare meci și asta mă face fericit.  Mi-aș fi dorit patru puncte și am luat goluri care puteau fi evitate”, a declarat Cosmin Contra la ProTV.

CITEȘTE și VIDEO BLOG | SERBIA – ROMÂNIA 2-2. ȚUCUDEAN și STANCIU au adus un PUNCT MARE la Belgrad