Dunărea Călărași se va lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 1, dar a reușit o mutare spectaculoasă, cel puțin la nivel de imagine. Dinu Gheorghe este noul președinte al clubului.

După o lungă perioadă în care nu a mai ocupat vreo funcție în conducerea unui club, Dinu Gheorghe a explicat motivul pentru care a acceptat oferta călărășenilor.

„La Călărași e multă seriozitate privind partea financiară. Nu sunt datorii la jucători, e meritul celor care se ocupă. Lucrurile sunt bine puse la punct, nu sunt deloc probleme. E important că au fost foarte serioși și tot ce am discutat și ne-am propus împreună, sunt convins că vom reuși”, a spus Dinu Gheorghe pentru Digi Sport.

Imagini pentru dinu gheorghe

Astăzi, Dunărea Călărași debutează în play-out împotriva celor de la Dinamo, de la ora 20:30, în Ștefan cel Mare.

„Normal că sunt emoții, e un joc important. Pentru mine este primul meci, dar mergem cu încredere. Salvarea de la retrogradare este primul pas. Nu o să fie ușor, va fi o luptă strânsă. Mai toate echipele din play-out au șanse mai mici sau mai mari să meargă în Liga a doua. Noi sperăm să fim deasupra liniei la final. Echipa nu e rea deloc. În iarnă s-au făcut transferuri bune”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a mai fost președinte la Rapid, FC Braşov şi Astra, dar a ocupat şi postul de manager general la ASA Târgu Mureş și Dinamo.

Clasament play-out: