Cosmin Contra l-a felicitat pe Răzvan Marin pentru super transferul la Ajax și așteaptă ca alți jucători tineri să facă și ei pasul spre cluburi de top din Europa.

„E un lucru extraordinar, înseamnă că avem viitor, este un exemplu pentru toţi cei din generaţia lui, pentru echipa naţională este foarte important. Sper să se impună cum a făcut-o şi la Standard Liege şi să fie liderul generaţiei. Sperăm ca cei din generaţia lui să fie viitorul echipei naţionale.

L-am felicitat, pentru că a venit şi mi-a spus că se poate să se oficializeze acest transfer. M-am bucurat enorm pentru el. O să avem timp să vorbim şi bineînţeles să îi dau sfaturi, dacă mi le cere”, a spus Contra, la Telekom Sport.

„E un jucător care absoarbe tot ce îi cere antrenorul, probabil de aceea a şi fost luat la Ajax. În ziua de azi, scouterii de la marile echipe îl urmăresc foarte mult pe jucător, inclusiv din punct de vedere al vieţii pe care o duce.

Sper ca acest transfer să fie primul pas, iar ceilalţi jucători să facă şi ei pasul. Să aibă seriozitatea lui Răzvan Marin şi să ajungă la cluburi mari din Europa”, a fost mesajul selecționerului României.

12,5 milioane de euro a plătit Ajax pentru Răzvan Marin