Asta ar fi cea mai mare veste pentru Radu Drăgușin! ”Urmează să semnăm în următoarea perioadă!”

Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

Fundașul lui Juventus Torino, Radu Drăgușin, se simte foarte bine în acest moment la campioana Italiei din sezonul trecut, iar șansele de a continua sub comanda lui Andrea Pirlo sunt destul de mari!

Internaționalul român în vârstă de 19 ani este foarte aproape de a semna prelungirea contractului. Înțelegerea românului cu formația din Serie A expiră în vară, iar în ultima perioadă au apărut zvonuri despre plecarea sa de la Juventus.

Impresarul fundașului, agentul Florin Manea, a recunoscut că a primit oferte din partea multor cluburi pentru jucătorul său, însă a ținut să clarifice situația.

profimedia 0583300843 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

Deocamdată, nu are un contract semnat, e jucătorul lui Juventus până în vară. Nu o să dezvălui niciodată sumele, dar sunt sume foarte bune. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce se discută. Sunt oferte scrise. A fost o discuție și cu Juventus și cred că s-a ajuns la un numitor comun. Am așteptat să se așeze cam toate ofertele care au fost, i le-am prezentat lui Radu.

El este preocupat de creșterea lui, nu de partea financiară. El vrea să joace. Aici a fost și problema cu Juventus, nu poți să refuzi Juventus, dar vrem să avem niște garanții. Poți să ai clauze de genul «poate să aibă minimum 10 meciuri». Oriunde va semna vor fi niște garanții de performanță.

În mare parte, Juventus a întâmpinat cam toate cerințele pe care le-am avut, deci ar urma să semnăm în următoarea perioadă, 10-15 zile!”, a declarat Florin Manea, conform Digi Sport.

Fundașul de 19 ani a fost anunțat titular în partida cu Hellas Verona din etapa cu numărul 24 din Serie A, în conferința de presă pe care a susținut-o Andreea Pirlo, premergătoare meciului.

CITEȘTE ȘI –>> Radu Drăgușin, titular în umătorul meci din Serie A! Andrea Pirlo: „Ar putea juca din start”