Aspectul care l-a impresionat la FCSB pe unul dintre foștii jucători ai roș-albaștrilor: “Experiența aia mă va ajuta în viață”

Andrei Marc a avut parte de o aventură mai mult decât scurtă la deținătoarea Cupei României. 

După ce a jucat doar de două ori pentru echipa patronată de Gigi Becali, i s-a arătat ușa.

“Experiența de la FCSB mă va ajuta în viață. Asta e clar! Atmosfera era foarte bună acolo, am avut o experiență pozitivă. M-a impresionat alimentația, tot ce era acolo. Erau bucătari care știau ce este nevoie.

La Piatra Neamț, spre exemplu, mâncam ciorbă, cașcaval pane și șnițele. Cu astea am crescut. Ce credeți că mâncam acolo? La Dinamo mâncam bine la Rin, practic doctorul stabilea meniul și era unul bun pentru sportivi”, a mărturisit Andrei Marc pentru Pro Sport. 

marc dinamo bucuresti

Trecut și prin curtea lui Dinamo, Marc jr. se bucură că nu a prins vremurile de criză financiară acută a “câinilor”.

A fost dubioasă stuația de la Dinamo cu Pablo Cortacero. E ceva acolo de care nu știm noi. Am pățit și eu la Piatra Neamț cu Massone, care a promis multe și nevrute. N-a dat niciun ban și a fugit din oraș cu datorii și pe la hoteluri.

Dacă ai ceva bani strânși ca fotbalist, poți rezista. Pentru un jucător tânăr e foarte greu, are nevoie de acești bani. Și cele 10 milioane sunt importante. Îi înțeleg pe jucătorii de la Dinamo”, a mai completat fundașul. 

CITEȘTE ȘI –>> Ca la noi, la nimeni! „Eram conștient că nu voi mai juca, după spusele patronului la televizor”