Armenia – România se va juca cu spectatori! Câți oameni vor asista la duelul de mâine seară

Sursa foto- Profimedia Images

Partida dintre Armenia și România se va juca mâine seară, de la ora 19:00, pe stadionul „Vazgen Sargsyan Republican”!

România a plecat ieri spre Erevan, acolo unde trebuie să câștige cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru obținerea unui bilet la turneul final din Qatar. Elevii lui Mirel Rădoi ocupă în acest moment locul al patrulea în ierarhie, cu trei puncte acumulate după cele două partide disputate până în acest moment. Adversarul din partida de mâine, Armenia, se află pe locul secund al grupei, la egalitate de puncte cu liderul Germania.

Potrivit ultimelor informații, armenii au vândut toate biletele puse la dispoziția fanilor, astfel că la ora jocului sunt așteptați nu mai puțin de 4.500 de spectatori, în ciuda pandemiei de COVID-19. Arena “Vazgen Sargsyan Republican” din Erevan are o capacitate totală de 14.403 de locuri, astfel că la partida cu România asistența va fi una extrem de numeroasă din partea gazdelor.

profimedia 0601871806 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

În acest moment, Armenia este surpriza grupei din care face parte și România, aceștia fiind pe locul secund în ierarhie, după două victorii consecutive în preliminarii. Formația pregătită de spaniolul Joaquin Caparros a izbutit să învingă Liechteinstein, dar și Islanda în primele meciuri din campania de calificare pentru Mondialul de anul viitor.

Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

  1. Germania- 6 puncte
  2. Armenia- 6 puncte
  3. Macedonia de Nord- 3 puncte
  4. România- 3 puncte
  5. Islanda- 0 puncte
  6. Liechteinstein- 0 puncte

Citește și Un component al Generației de Aur trage semnalul de alarmă după meciul cu Germania: “Diferenţa e enormă!”