Arena Naţională, interzisă pentru Dinamo! Motivul, pur românesc

Dinamo şi-a propus să joace meciul cu Viitorul din etapa a 14-a a sezonului regulat pe Arena Naţională! “Câinii” sunt însă nevoiţi să îşi schimbe planurile.

Partida programată pe 27 octombrie se va juca în cele din urmă pe stadionul din Ştefan cel Mare! Oficialii alb-roşiiilor au fost informaţi că nu pot folosi Arena Naţională.

De vină sunt noi lucrări programate de Primăria Municipiului Bucureşti!

”Partida contând pentru etapa a 14-a din Casa Liga 1, dintre FC Dinamo București și FC Viitorul Constanța, programată pentru ziua de 27 octombrie 2019, ora 20.30, se va disputa pe stadionul Dinamo din șos. Ștefan cel Mare, deși, inițial, fusese stabilită să se dispute pe Arena Națională.  Primăria Municipiului București a informat clubul gazdă că, urmare a unor lucrări obligatorii ce trebuie efectuate la stadion, după partida dintre selecționatele României și Norvegiei, nu mai poate pune la dispoziție cel mai mare stadion al țării, în data de 27 octombrie”, a fost informaţia oficială venită dinspre LPF.

În tur, “câinii” au fost umiliţi la Ovidiu. Viitorul s-a impus cu 5-0, iar dinamoviştii şi-ar fi dorit o revanşă spectaculoasă pe Arena Naţională.

Până atunci, Dinamo va juca tot acasă vineri, de la 20:30, cu Gaz Metan Mediaş.