Ardelenii vor să efectueze antrenamente în această seară! Liga 1, pe un butoi de pulbere

Dan Petrescu și-a convocat fotbaliștii la antrenamente. Deși n-a trecut decât o zi de când un fotbalist al campioanei a fost depistat pozitiv la coronavirus, ardelenii vor să efectueze antrenamente astăzi.

Adi Păun, mijlocașul campioanei României, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, motiv pentru care LPF a decis amânarea duelului dintre FCSB și CFR Cluj, care ar fi trebuit să se dispute aseară.

adi paun zambeste

Ardelenii aveau programat în aceată după-amiază un antrenament la baza FRF de la Mogoșoaia, iar potrivit „Gazetei”, ardelenii intenționează să efectueze antrenamentul cu toate că rezultatele testelor rapide efectuate în această dimineață vor veni abia diseară.

Ardelenii nu se pot antrena în momentul de față fără acordul DSP Ilfov.

Oltenii sunt extrem de deranjați de faptul că oficialii LPF nu vor să amâne și meciul pe care Craiova îl va disputa în această seară, cu FC Botoșani. Oficialii liderului din Liga 1 cer și amânarea finala Cupei României până la încheierea meciurilor din play-off.

„Din punctul meu de vedere, le avantajează pe amândouă echipele decizia (n.r. pe CFR și FCSB).De ce nu se aşteaptă să vedem care e rezultatul testelor de la CFR şi finala Cupei să se amâne, să se joace finala pe 30 iulie? Noi dăm drumul la campionat şi ne conduce DSP-ul? Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă! Păun, tu nu joci la meciul ăsta, dă-te deoparte! Așa trebuia procedat”, a spus Sorin Cârțu aseară.

Citește și • Prima explicație a lui Florin Manea după plecarea de la Rapid: “Acolo sunt oameni care nu se pricep”