CFR Cluj a pierdut Supercupa României, scor 0-1, împotriva Viitorului. Chiar dacă sunt supărați, ardelenii sunt constienți că trebuie să își revină cât mai rapid.

Elevii lui Dan Petrescu se vor deplasa în Kazahstan, pentru meciul cu Astana din Liga Campionilor. Manșa tur se va disputa marți, 9 iulie, de la ora 16:00.

Ciprian Deac a prefațat meciul cu echipa lui Dorin Rotariu și a explicat că ardelenii vor să spele rușinea cu Dudelange. Fotbalistul CFR-ului a dezvăluit că echipa s-a pregătit foarte bine, iar jucătorii vor să arate adevărata față a formației din Gruia.

(n.r. despre înfrângerea din Supercupă) Toată lumea supărată, e şi normal. E bine că următorul meci e foarte aproape şi nu mai avem timp să ne plângem. Trebuie să fim din acest moment concentraţi la meciul de marţi, pentru că este foarte important.

(n.r. ce ar însemna calificarea pentru CFR) Ar însemna că toată pregătirea a fost bine făcută şi e clar că după eliminarea cu Dudelange avem aşa o pată asupra clubului. Noi, jucătorii, vrem să spălăm acea pată şi să arătăm faţa adevărată a CFR-ului. Eu sper să ne calificăm, pentru că sincer eu cred că merităm. În ultimii doi ani am făcut o muncă bună şi ar fi păcat să dăm cu piciorul la această şansă.” a declarat Ciprian Deac pentru TelekomSport.

Citește și Programul optimilor la Wimbledon! Când joacă Simona Halep