Arbitrul vizat de Gigi Becali că ”are mintea întunecată de draci”, delegat în Europa League

Istvan-Kovacs-liga-1

Gigi Becali a dat niște declarații controversate, în care a atacat arbitrajul românesc, iar unul dintre arbitri vizați a fost Istvan Kovacs.

Însă, dacă în România este atacat, în Europa este recompensat. UEFA l-a delegat la meciul dintre Manchester United și Granada, de pe Old Trafford, în a doua manșă a sferturilor de finală din Europa League.

profimedia 0574538298
Sursa foto: Profimedia Images, Alexander Demianchuk/TASS

Centralul 36 ani va fi ajutat de asistenții Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi elveţianul Sandro Schaerer. Arbitrul video a fost delegat germanul Bastian Dankert, iar arbitru asistent video a fost nominalizat polonezul Pawel Gil.

Le-au întunecat mintea dracii. Istvan Kovacs, după pe mintea lui, și acum zice că a arbitrat corect. Dacă Istvan Kovacs are mintea întunecată de draci, nici VAR-ul nu-l luminează”, a fost declarația lui Gigi Becali, în care îl ataca pe Istvan Kovacs.

gigi becali

Meciul Manchester United – Granada va fi joi, de la ora 22:00. Scorul din tur, stabilit pe ”Nuevo Los Carmenes”, a fost 2-0 în favoarea englezilor.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali are nevoie de forța divină: “Eu acum lupt și cu dracii! Numai ei au făcut așa ceva cu FCSB”