Arbitrul Daniele Orsato a dezvăluit ce i-a cerut Cristiano Ronaldo, în timpul meciului cu AS Roma

Foto: Andrea Staccioli - Insidefoto Sipa USA-(Profimedia)

Arbitrul Daniele Orsato a fost în centru atenției la meciul dintre Juventus și Roma, disputat la 6 februarie, în Serie A, când Cristiano Ronaldo (36 de ani) i-a cerut ceasul.

La aproape o lună distanță, arbitrul Daniele Orsato a dezvăluit ce i-a cerut Cristiano Ronaldo. Prezent într-o emisiune televizată, centralul a a declarat că starul lui Juventus a vrut să verifice dacă șutul său a trecut linia porții.

 “Nu a fost lipsă de respect. A venit la mine și m-a întrebat dacă mingea a trecut linia porții. Apoi m-a întrebat cum funcționează sistemul, dacă sunt mulțumit.

ronaldo

Nu a fost nimic ciudat, doar a vrut să știe exact cum funcționează sistemul. Relația dintre jucători, antrenori și arbitri s-a îmbunătățit. E normal să există dialog, dar arbitrul trebuie să fie mereu strict. VAR-ul funcționează bine, cred că schimbă jocul într-un mod bun”, a declarat Daniele Orsato, citat de Football Italia.

arbitru profimedia 0589386813 scaled
Foto: Profimedia

Juventus Torino se află pe locul 3 în campionat (46 puncte) la 10 lungimi distanță de liderul Inter Milano. Cristiano Ronaldo este golgheterul campionatului cu 19 reușite, urmat de Romelu Lukaku cu 18 goluri de la Inter.

chiesa juventus

Citește și –>> Ladislau Boloni este pus la zid de presa elenă: „Panathinaikos a revenit la un stil de paleolitic”