Arbitrul care l-a scos din sărite pe Hagi va conduce o semifinală din Cupa României

Marcel Bîrsan, omul care l-a enervat la culme pe Gică Hagi, în timpul meciului dintre Viitorul și Astra, scor 1-1, va conduce unul dintre meciurile retur din semifinalele Cupei României.

El a fost delegat la partida dintre FC Botoșani și Craiova, programată miercuri, de la ora 17:00. În tur, oltenii s-au impus clar în Bănie, scor 5-1, iar acum sunt la un pas de finala Cupei României. Bîrsan va fi ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorghe şi Stelian Slabu.

Hagi: “Și arbitrii pot trage de timp!”

“Și arbitrii pot trage de timp, nu numai adversarul. Se pierde foarte mult din viteza de joc, lucru care contează enorm în fotbalul modern, cu care ne dorim să concurăm. Nu comentez în niciun fel prestaţia arbitrilor din timpul jocului, ci ceea ce s-a întâmplat la final. S-au acordat doar 4 minute suplimentare, în condiţiile în care, în repriza secundă, au fost 6 schimbări, ceea ce înseamnă din start 3 minute pierdute cu înlocuirea jucătorilor.

Înseamnă că pentru restul timpului, pentru toate momentele de pe parcusul partidei, s-a acordat un singur minut, nu ? E o glumă sau cum ? Mai ales că în minutele de prelungire jucătorii adverşi au întârziat şi mai mult jocul prin trageri evidente de timp”, a spus Hagi, după arbitrajul lui Bîrsan, de la Ovidiu.