Bombă în Liga 1! Ianis Hagi, 19 ani, jucătorul formației Viitorul este dorit de AS Roma, ocupanta locului 3 în Italia, în sezonul trecut din Serie A.

Conform Gazzetta dello Sport, citată de presa italiană, AS Roma, formație care va evolua în grupele Ligii Campionilor, este interesată de transferul mijlocașului Ianis Hagi de la Viitorul.

Clubul italian ar fi dispus să plătească imediat suma de 4-5 milioane de euro pentru a putea obține semnătura lui Hagi Jr, informează sursa citată.

Pentru Ianis nu ar fi o premieră un transfer în Italia. În 2016, acesta a fost transferat de la Viitorul la Fiorentina. Din păcate, jucătorul român nu s-a impus la formația de tineret a echipei viola și astfel nu a putut face pasul către echipa mare.

A evoluat în doar două meciuri, 48 de minute, din postura de rezervă, astfel că în ianuarie 2018, tatăl său Gheorghe Hagi l-a readus înapoi la Viitorul.

Presa din Italia dezvăluie că tehnicianul Eusebio Di Francesco îl dorește pe Ianis Hagi la Roma ca și variantă de rezervă pentru Javier Pastore, starul argentinian care se va transfera la PSG , pentru 20 de milioane de euro.