Apel disperat al unui patron din Liga 1: „Toți jucătorii ar trebui să facă testele de coronavirus, nu doar echipa lui Gigi Becali”

Gigi Becali a anunțat că toți jucătorii de la FCSB vor merge la clinica sa, unde vor fi testați pentru coronavirus înainte de reluarea sezonului, lucru care a stârnit nemulțumire în rândul altor cluburi din Liga 1.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, este de părere că Federația Română de Fotbal și LPF vor trebui să găsească o cale astfel încât toți jucătorii să fie testați înainte de reluarea meciurilor oficiale în Liga 1.

„Din start vă spun că trebuie să urmăm ca la carte toate indicațiile autorităților, dar la cum merg lucrurile acum în România, totuși eu cred că noi vom putea relua acest campionat doar cu porțile închise. De la 15 mai putem să reluăm și antrenamentele, iar de pe 1 iunie cred că putem să dăm drumul la campionat. Însă eu nu cred că acest campionat se va mai putea juca până la final cu spectatori.

Am și o propunere de făcut. Eu sper că președinții de la echipele noastre vor discuta între ei și le vor comunica celor de la FRF și LPF să facem toate echipele teste înainte de reluarea campionatului, așa cum face acum Gigi Becali cu jucătorii dânsului de la FCSB. Dar degeaba își testează Gigi jucătorii, dacă nu sunt testați toți jucătorii din Liga 1. Dacă unul de la mine sau de la altă echipă are Covid-19? Deci eu cred că FRF și LPF trebuie să găsească o soluție să fie testate toate echipele. Trebuie să urmăm toate echipele un regulament ca să fim protejați toți. Trebuie să facă teste bucătarii, jucătorii, angajații, oficialii, absolut țoți cei care lucrează la echipele de fotbal”, a spus Iftime.

valeriu-iftime

Citește și ♦ Viitor incert pentru Ionuț Radu! Inter Milano a pus ochii pe un portar portughez

Spynews.ro