Ape tulburi la Dinamo? Prunea: ”Nu am dialog cu nimeni, în afară de antrenor și băieți!”

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a dezvăluit care sunt singurii oameni din interiorul clubului cu care ține legătura.

Contractul oficialului din Ștefan cel Mare expiră pe data de 16 iunie, iar viitorul său în conducerea clubului roș-alb este incert.

Întrebat despre situația de la Dinamo, Prunea a explicat că s-a săturat să dea explicații în privința situației formației din Capitală.

Motivul principal, spune managerul general al ”câinilor”, este faptul că singurele dialoguri pe care le poartă la echipa sa sunt cu antrenorul Adi Mihalcea și cu dinamoviștii.

“Sincer m-am cam săturat şi eu să dau explicaţii cu ce se va întâmpla. Pentru că în afară de dialogul pe care îl am cu antrenorul şi cu o parte din băieţi, nu am dialog cu nimeni de la club. Nu înţeleg de ce nimeni de la club nu iese să vorbească despre aceste lucruri. Să spună suporterilor.

E o situaţie care a măcinat şi macină la baza clubului această incertitudine care nu se mai termină şi ar fi bine să se termine odată.

Vorbesc tot timpul cu băieţii şi le spun să stea departe de aceste lucruri. Să îşi vadă numai şi numai de partea sportivă. a declarat Florin Prunea pentru TelekomSport.

Prunea

Citește și Anunț-bombă în Ștefan cel Mare! Cristi Borcea ajută cu bani Dinamo! “Este o mare onoare”