RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Apărarea lui Rădoi, prea slabă pentru nemţi: ,,A fost nenorocire în zona lor”

Naţionala condusă de Mirel Rădoi de pe margine în partida cu Germania a ieşit înfrântă din duelul de pe Naţional Arena, scor 0-1.

Cel mai aspru criticată pentru eşecul cu nemţii a fost apărarea aleasă de Rădoi, care l-a titularizat pe Toşca în centrul apărării şi pe Mario Camora în partea stângă.

profimedia 0601884449 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Cornel Dinu, fost jucător, a comparat meciul dintre România şi Germania cu o partidă amicală între o echipă de seniori şi una de juniori. Acesta este de părere că cele mai mari probleme ale naţionalei au fost în flancul stâng, unde au evoluat Camora în prima repriză, iar Toşca în partea secundă.

Nemții nu s-au întrebuințat, au pasat fără să se implice prea mult și au avut o posesie zdrobitoare, parcă a jucat prima echipă cu juniorii un meci-școală, de pregătire, la mijlocul săptămânii” Bloc destul de bun în preocuparea de joc a lui Mirel Rădoi de a ne închide, cu ieșire la ofsaid, echipă scurtă, dar ne-au surprins la primul gol…

cornel dinu scaled

În general ne-am aglomerat bine în blocul de joc, practic nu le-am lăsat spații pentru a-și dezvolta viteza de joc… decât în flancul stâng, n-am înțeles de a trebuit să joace Toșca, Burcă e peste Toșca… și Camora… diferență uriașă între el și Havertz… a fost nenorocire în zona lor.”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

În urma rezultatului de aseară, România se află pe locul 4 în grupa de calificare, cu 3 puncte după două partide disputate.

De cealaltă parte, Germania, după victoria de la Bucureşti, se află pe locul 1 în grupa din care mai fac parte Macedonia de Nord, Islanda, Armenia şi Liechtenstein.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 6 puncte
  2. Armenia – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 3 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 0 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Keseru 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România nu i-a putut face față Germaniei! Rădoi&co s-au izbit de marele zid “Die Mannschaft”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare