RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunţul zilei făcut în Spania: Dennis Man la Barcelona! ,,Se potriveşte proiectului lui Koeman”

Dennis Man este cel mai în formă jucător de la FCSB în acest sezon, iar prestaţiile sale au atras vederea mai multor cluburi importante din Europa. 

Numele mijlocaşului a fost vehiculat pe la mai multe cluburi în această iarnă din diferite ţări precum Italia, Rusia, Turcia sau Anglia.

Acum numele lui Dennis Man este destul de cunoscut şi în Spania, după ce un ziar din Barcelona scrie de atenţia clubului catalan pentru jucător.

Dennis Man este noua bijuterie și marea speranță a fotbalului românesc. Sunt jucători pe care, imediat ce-i vezi pe teren, îți dai seama că au tot ce le trebuie pentru a reuși, iar Dennis Man este cu siguranță unul din ei”

Multe cluburi îl monitorizează deoarece suma de transfer este una mică, iar venirea lui la un club mare i-ar putea dezvolta calitățile. Iar Barcelona ar putea analiza o posibilă achiziție. Echipa nu are un atacant și, chiar dacă Man nu joacă pe acel post, abilitatea lui de a marca goluri ar fi un atu. Trebuie semnalat și primcipalul lui defect: slabul aport defensiv.’‘, scriu spaniolii de la  fcbarcelonanoticias.com.

Citeşte şi EXCLUSIV | Atuul CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB şi Craiova: ,,Va fi o luptă până la final, totuşi”

Aceştia mai notează faptul că mjlocaşul român s-ar plia exact pe actualul proiect al lui Ronald Koeman la Barcelona.

,,De asemenea, Man se potrivește proiectului la care lucrează Ronald Koeman, anume aducerea de jucători tineri care să se integreze treptat în echipă cu ajutorul fotbaliștilor cu experiență precum Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets printre alții.

Ar fi o soluție în condițiile crizei economice provocate de pandemie, care împiedică un transfer extraterestru care să rezolve problemele din atac.”, au mai scris spaniolii despre Dennis Man.

16 goluri în 17 meciuri are Dennis Man pentru FCSB în acest sezon.

6.500.000 de euro este cota mijlocaşului de 22 de ani, potrivit transfermarkt.com.

dennis-man-FCSB

Citeşte şi VIDEO | Corneliu Papură reacţionează după ce a fost contestat: ,,Şi când aveam o medie de puncte de titlu eram criticat”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare