Anunțul pe care îl așteptau toți fanii Craiovei: “A revenit! Postul e asigurat!”

Plecarea lui Carlos Fortes simplifică lucrurile la Craiova. Pițurcă susține că este acoperit pe faza ofensivă. 

Fortes nu intra în planurile lui Pițurcă la Craiova și a plecat în Israel, la FC Ashdod, în prima ligă.

Victor Pițurcă a variante suficiente și mai bune, mai ales că a revenit și Koljic, după o accidentare de aproape 6 luni.

Fortes a avut o ofertă de la o echipă din Israel, el a vrut să rămână. Am avut două, trei discuţii cu el, a fost opţiunea lui să plece, nu era obligat, asta e situaţia. Să vedem dacă va semna în cursul zilei de astăzi.

Îi mulţumim pentru perioada scurtă de aici, de la Craiova, a încercat şi el să facă tot posibilul, dar asta a fost situaţia.

A revenit Koljic, a revenit şi Ivan, este şi Mihai Roman, mai sunt şi puşti şi sunt speranţele noastre pentru viitor, postul este asigurat, altfel nu ar fi plecat Fortes.

Koljici a început cu echipa de câteva zile, însă mai are nevoie de o perioadă. Să sperăm că este bine în continuare la antrenamente, avem un meci de cupă, poate o să intre în cupă, poate mă voi baza pe serviciile lui şi la meciul de la Mediaş, să fie în lot, deşi e mai puţin probabil.

El e în regulă acum, dar are nevoie să fie pus la punct fizic, a stat foarte mult şi nici nu putem să riscăm să-l băgăm la un joc, are nevoie să joace meciuri mai uşoare, antrenamente“, a spus Pițurcă la conferința de presă.

Craiova joacă vineri, 20 septembrie, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 20.30.

Spynews.ro