Anunțul pe care fanii FCSB-ului nu voiau să îl audă! Ce a transmis Gigi Becali înainte de meciul cu CFR Cluj

În această seară, de la ora 19:00, CFR Cluj și FCSB se vor întâlni la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, în lupta pentru cucerirea Supercupei României!

Cele două formații nu concep altceva decât câștigarea trofeului în această seară, astfel că duelul dintre primele două echipe ale României se anunță unul destul de intens. Dacă în campionat sunt despărțite de doar un singur punct, în partida din Supercupă învingătoarea va fi stabilită la finalul partidei, iar ambele echipe vor să își treacă trofeul în propria vitrină.

În ciuda importanței trecerii unui nou titlu în palmaresul clubului, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a anunțat că duelul din această seară va fi pentru “roș-albaștrii” mai mult unul de test înainte de play-off. Afaceristul i-ar fi transmis antrenorului Toni Petrea să caute anumite soluții de joc prin care să nu obosească jucătorii, semn că Supercupa României nu este un trofeu atât de prioritar pentru bucureșteni.

fcsb

”I-am spus lui Toni Petrea că acest meci să fie unul în care să găsească formule de joc. Să caute soluții. Este un meci în care noi nu trebuie să ne obosim jucătorii. Asta i-am spus lui Toni Petrea. Să fie un fel de joc-școală”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Această declarație însă îi va înfuria pe suporterii FCSB-ului care au transmis un mesaj clar înaintea meciului cu CFR Cluj, prin intermediul liderului Gheorghe Mustață. Acesta a spus că nu acceptă ca Toni Petrea să trimită din nou rezervele ca în meciul cu Dinamo, atunci când favoriții lor au fost eliminați din Cupa României.

“Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă! Știu că avem accidentări, dar nu trebuie să menajăm pe nimeni! Nu există loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem două obiective din trei, campionatul și Supercupa”, declara Gheorghe Mustață, în urmă cu doar câteva zile.

Citește și Continuă schimbul de replici dintre FCSB și CFR Cluj: “De ce nu îl iau pe Istvan Kovacs consilier?”