RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunțul momentului la CFR Cluj! Un fotbalist al campioanei a dat din casă: ”Contractul nu va mai fi reînnoit!”

Unul dintre fotbaliștii CFR-ului a făcut o dezvăluire de senzație!

Grzegorz Sandomierski, portarul transferat în această iarnă de campioana României, a anunțat, într-un interviu pentru presa din Polonia, că sunt șanse foarte mari că în următorul sezon să se lupte pentru titularizare cu Cristi Bălgrădean, goalkeeper-ul FCSB-ului care a semnat cu ardelenii, după ce a ajuns în ultimele 6 luni de contract la clubul din Capitală.

Fotbalistul a dezvăluit că Arlauskis, portarul de bază al formației din Gruia, nu a semnat un nou contract cu ardelenii și poate pleca la o altă formație din sezonul viitor.

”Arla se află la echipă de ceva timp. S-a bucurat de succes cu Steaua, fosta sa echipă, şi e într-o formă bună acum. Este omul lui Dan Petrescu, alături de care a fost şi la alte cluburi. În acest moment, ierarhia nu poate fi distrusă. Totuşi, nu mă aşteptam la altceva în momentul în care am semnat. Am ştiut pentru ce statut semnez şi am sperat să-mi întăresc poziţia în lunile care au urmat.

Din câte cunosc, contractul lui Giedrius Arlauskis se termină şi probabil că nu va mai fi reînnoit. Clubul deja a semnat un contract cu un alt portar, care va veni de la 1 iulie, iar în acel moment competiţia va reîncepe pentru postul de titular. Pregătirea din vară poate decide cine va fi portarul numărul unui. Văd că am şanse aici”, a declarat Grzegorz Sandomierski pentru sport.tvp.pl.

Cotat la 2 milioane de euro, Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului în acest sezon. În actuala stagiune, acesta a bifat 38 de apariții, în toate competițiile.

Fotbalistul a avut parade de excepție în Europa League, motiv pentru care a fost inclus în ”echipa ideală” a grupelor, dar și în Liga 1, unde ”feroviarii” au cea mai bună defensivă.

Portarul lituanian se află la CFR Cluj din 2017. Acesta a mai jucat în Liga 1 pentru Unirea Urziceni și FCSB și a câștigat titlul cu toate cele 3 formații.

Giedrius-Arlauskis-cfr-cluj

Citește și CFR Cluj, sancționată de UEFA! Care este motivul și cât trebuie să achite campioana României

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare