Anunțul lui Ionel Dănciulescu care îi liniștește pe fani: “Nu vor fi probleme, se va rezolva totul”

ionel-danciulescu

Team managerul lui Dinamo a dezvăluit că majoritaea jucătorilor cărora le expirau contractele la 30 iunie au semnat prelungirea angajamentelor.

Din cei 10 fotbaliști aflați în această situație, 8 și-au dat deja acordul pentru extinderea înțelegerilor.

„Cu mulți dintre jucători s-a rezolvat problema. Au mai rămas doi jucători care încă nu au semnat contractele. Cu Montini s-a rezolvat. Am vorbit acum cu Adrian Mihalcea. Mai sunt doi jucători, dar nu cred că vor fi probleme. Se va rezolva totul. Cei mai mulți au semnat. Cu restul se va rezolva săptămâna asta sau săptămâna viitoare cel târziu”, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

fotbalisti dinamo

 

Unul dintre cei care doi care nu și-a pus semnătura pe actul de prelungire ar putea fi Mrzljak. Croatul s-a declarat nemulțumit în urmă cu câteva zile din cauza ofertei primite. Ceilalți fotbaliști care trebuiau convinși să rămână în Ștefan cel Mare sunt Mattia Montini, Diego Fabbrini, Ante Puljic, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N’Diaye și Ionuț Șerban.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dănuț Lupu nu are încredere în suporterii lui Dinamo! ”Nu m-am înscris în DDB. Cred că sunt bani aruncați”